ПартньориПродуктите, които фирма “Фулмакс” ЕООД представя на пазара включват пълната гама спортни обувки – тенис, баскетбол, футбол, скейт, ежедневни, джапанки; спортни аксесоари – раници, шапки, чорапи; текстилни продукти – спортни и фитнес екипи, якета; фитнес оборудване и аксесоари. Политиката на фирма “Фулмакс” ЕООД е насочена както към усъвършенстване на качеството на предлаганите продукти и услуги, така и към непрекъснатото обновяване и разширяване на продуктовата гама.Най-добрата екипировка за екстремни спортове, планинарство, трекинг, катерене, алпинизъм, къмпинг и всякакви активности на открито. В СТЕНАТА ще намерите най-добрата екипировка и аксесоари за екстремни спортове, къмпинг, туризъм и катерене, които ще отговорят на изискванията както на професионалистите, така и на любителите.
УСТРЕМ ВЕЛОФЕСТ 2013 се състои благодарение на финансовата подкрепа на Община Варна, Дирекция "Образование, младежки дейности и спорт"
Черноморската регионална агенция за управление на енергията чрез проект "MOBISEC". Черноморска Регионална Агенция за Управление на Енергията /ЧРАУЕ/ е доброволно сдружение с нестопанска цел, основана от Асоциация на Българските Черноморски Общини през 2003г. в рамките на одобрен проект по Програма SAVE, Directorate General for Energy and Transport на Европейската Комисия. Главната цел на проекта е да повиши използването на устойчивите модели за транспорт в градовете, чрез подобряване на инфраструктурата на транспортната мрежа.
БНР Радио Варна Като част от БНР, Радио Варна излъчва 24-часова самостоятелна програма и е с утвърдени водещи позиции в Североизточна България и по Черноморието. Фактите сочат, че слушателите на Радио Варна са от всички възрастови групи. Приоритет имат новините, които се отличават с бързина, оперативност, богата звукова картина и честота на излъчване. Акцентът е върху регионалния информационен поток.
Pixel plus Fujifilm Oсновната дейност е - предлагане на клиентите на най-качествените аналогови и дигитални снимки разпечатани на фотохартия. Клиентите получават най-доброто качество и обслужване, което се гарантира чрез най-модерната техника и консумативи на лидера в дигиталната фотография – FUJIFILM.
Moreto.net е най-посещаваният портален сайт за Варна. Уникален по съдържание и актуална информация, сайта се посещава, както от жители на Варна, така и от гости на града.
Портал за безплатни обяви - Свободни-Квартири.ком Специални раздели с квартири за студенти, апартаменти, офиси, магазини, хотелски стаи и квартири за нощувки. Ако търсите, или предлагате помещение под наем, разчитайте на Свободни Квартири!
“ЛАГАРД” ООД произвеждат продуктите си по оригинална френска технология с първокласни суровини от надеждни доставчици, а търговската им марка е защитена в патентното ведомство на Р. България. Вложените лични капитали и реинвестирани печалби са насочени за производството на продукти с високо европейско качество и вид. “Лагард” ООД поддържа асортимент от над 100 вида изделия, като хлябът и кроасаните се предлагат и под формата на замразени полуфабрикати. Фирмата осигурява изпичането на замразените продукти директно пред клиентите в така наречените “Топли точки”.