Автор Тема: Подкрепа на кампанията против хидравл. удар за проучване и добив на шистов газ  (Прочетена 6920 пъти)

emilian6

• Rabotna Grupa
  • Newbie
  • *
  • Публикации: 37
    • Профил
По повод подкрепата ни за кампанията против метода хидравличен удар за проучване и добив на шистов газ. Говорих с Теди, която е един от организаторите на протестите. Ето за какво биха им послужили средствата с които нашия клуб ще им помогне:
"Горе-долу всяка седмица поръчваме брошури черно-бели 1000 бр за 40 лева (но няма касов бон, че е на приятелска цена). Разпечатват се и бланки с подписи на седмица пак отиват към толкова бройки. Това са ни основните разходи. Последните дни няколко човека ходят в близките села и имат пътни разходи все още не знам колко и дали пак ще ходят, за момента те си ги покриват."
Ще помоля който желае да участва в подкрепата на кампанията, да носи парички на срещата във вторник. Аз лично ще участвам с 40 лв.
Брошурката ще я разпечатам и донеса, ако имате идеи за допълването й, ще ги обсъдим във Вторник.
Прикачил съм я тук ако иска някой да я разгледа обстойно.
« Последна редакция: Януари 09, 2012, 12:06:07 pm от emilian6 »
Вело на зелено ...

krassswr

• Administrator
  • Newbie
    • ICQ Messenger - 139361056
    • Профил
    • Устрем
    • Ел. поща
Размера на прикачените файлове е вече до 2048кб.

emilian6

• Rabotna Grupa
  • Newbie
  • *
    • Профил
Прикачих брошурата към първото съобщение в темата.
Вело на зелено ...

Zdravko

• Administrator
  • Full Member
  • Публикации: 142
    • Профил
    • Ел. поща
Моето мнение е че текста е твърде много. От друга страна пък брошурата е определено информативна.