Последни публикации

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10
22
Супер!
Ако може и някой да каже с 2-3 изречения как изкарахте.
25
Все пак е най-добре да се правят и събития във Facebook, защото така хората получават известия, на които обръщат повече внимание. Така че за организираните карания създавайте събития в социалната мрежа и канете хора там!
26
Знам че беше малко отегчително, но пък беше крайно важно и наложително да свършим тази работа.
Мерси на всички които дойдоха и дадоха подкрепата си.
Сега следва в кратки срокове да напишем вътрешен правилник и да направим кампания по приобщаване на асоциирани членове.
27
На 20-ти Февруари се проведе редовно общо събрание на Велоклуб "УСТРЕМ".
Точките от дневния ред бяха следните:
- Приемане на нови и освобождаване на стари членове
- Приемане на нов устав
- Определяне на членски внос
- Избор на нов управителен съвет
Съответно като членове бяха освободени пет от седемте учредители поради не желание да се ангажират активно в работата на клуба, новоприетите членове бяха 11. По следващата точка беше приет нов устав, който много по-ясно дефинира целите и дейностите на клуба и облекчи някои процедури. Решено беше членския внос да бъде 5 лв на месец за редовните членове с възможност за плащане на 1, 2 или на 3 вноски (съответно 50, 30, 20 лв) и 15 лв. на година за асоциираните. Беше избран и нов управителен съвет в състав: Здравко Василев, Орлин Ковачев, Красимир Иванов, Емилиян Георгиев и Борис Иванов.
28
В пореден опит да докажат, че зимата не е пречка за активно колоездене и екстремни преживявания, Варненската шосейна група и Велоклуб "Устрем" отправят към Вас ново предизвикателство. Ако се чувствате достатъчно надъхани за едно 280-километрово шосейно каране със спортно темпо, в приятната компания на четирима Варненски и Сливенски шосейни колоездачи, с потегляне от Варна в 5.00 часа сутринта, Вие сте добре дошли. Предизвикателният маршрут ще Ви отведе до Девня, Каспичан, Шумен, Смядово, Дългопол, Старо Оряхово, Дюлино, Старо Оряхово, Приселци, Варна. Срещата е на 25.02.2012 - събота, в 5.30 часа сутринта, пред паркинга на "МотоПфое" при пътен възел "Аерогара Варна".
Карта на маршрута :
Синоптична прогноза за съботния ден :
29
М'да... и аз ще пробвам да се разходя с вас. Само да не ми мине котка път. Доста котки имат желание, да видим  :)
30
Споко, темпото се съобразява с всички. Пък и идеята е за леко раздвижващо следзимно каране :)
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10