Автор Тема: Нощно каране на 04.12.2009 г. - Петък  (Прочетена 9385 пъти)

Zdravko

• Administrator
  • Full Member
  • Публикации: 142
    • Профил
    • Ел. поща
Нощно каране на 04.12.2009 г. - Петък
« -: Декември 02, 2009, 08:55:47 pm »
Поредното нощно каране ще бъде на 4-ти Декември 2009 г. - Петък

Среща в 19:00 часа на Веломагазин "УСТРЕМ".
Тръгване в 19:30 часа.

Маршрута ще се реши на място.

Карането ще е само по асфалт.
Облечете се с подходящи за сезона дрехи, но не прекалено.
Трябва да имате светлини и да сте карали подобна дистанция.

Естествено при лошо време или дъжд карането ще се отменя или отлага, като информация за това ще се публикува тук.

Ето телефона ми за връзка: 0889 77 56 61

Ето прогноза за времето от Sinoptik.bg

В галерията моxете да намерите снимки от предишните нощни карания.

INDY

• Гост
Re:Нощно каране на 04.12.2009 г. - Петък
« Отговор #1 -: Декември 03, 2009, 05:23:21 pm »
Здравейте,
Нов съм, за това можете ли да ми кажете колко е дължината на маршрута средно за да знам дали ми е по силите.
Благодаря.

individual

• Administrator
  • Newbie
  • Публикации: 9
    • Профил
« Отговор #2 -: Декември 03, 2009, 06:52:36 pm »
Спокойно, по силите и на 10 годишни е и маршрута и скоростта. Средно е около 50-60км в 2-те посоки.
« Последна редакция: Декември 03, 2009, 06:54:10 pm от individual »

krassswr

• Administrator
  • Newbie
  • Публикации: 37
    • ICQ Messenger - 139361056
    • Профил
    • Устрем
    • Ел. поща
« Отговор #3 -: Декември 05, 2009, 10:28:01 pm »
Събрахме се шест човека. Имаше прогнози за дъжд и може би затова някой хора се отказаха... но дъжд не валя. Времето може да се каже беше с нас нямаше и вятър, е малко беше хладно, но не и невъзможно за каране. Имахме и ново попълнение, човек който за първи път кара на нощно каране с нас (май му хареса) ... На отиване минахме през кв. Аспарухово после през в.з. Крушките, с. Приселци и стигнахме до с. Долен Близнак. Там има прекрасна механа "Петрата". На това нощно каране(както и на другите де) си имахме и жена в компанията - Мариета. Хапнахме си прилично в механата. На връщане бързахме колкото можехме да се приберем по-навреме, все пак не закъсняхме прекалено много :). КАто стигнахме до отбивката за в.з. Крушките някой решиха да се прибират по магистралата останалите се прибрахме по същия път, по който минахме на отиване. Около 1:15 часа бяхме на полиграфията и там се разделихме кой накъдето трябва да се прибира. :) Очаквайте малко снимки от механата в галерията. За съжаление нямаме снимки от самото каране ... но все пак е хладно ... и на кого му се спира за да снима по пътя :) :) ?

П.С. Не се мина и без някой дребни инциденти ... спукана гума ... но такива неща се случват дори и на най-добрите. Важното е, че като цяло карането беше добро и завърши добре. :)

FAQinc

• Newbie
  • *
  • I sq kVo?
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #4 -: Декември 07, 2009, 04:09:18 am »
Нали ще има поне още едно каране този месец може би между 22и декември и 5ти януари че да знам дали да си взимам екипировката? Навит съм и на някои стотак малко за разнообразие :)
http://www.flickr.com/photos/23882531@N00/ , OBI4AM DA SPRINTIRAM I DA MA4KAM!

kirilpp

• Newbie
  • *
    • Профил
« Отговор #5 -: Декември 07, 2009, 12:35:39 pm »
Здравейте, аз съм новото попълнение, и ми беше за първи път да карам 60км по асфалт и то през ноща :) Исках да видя как е, и наистина ми хареса, но все пак споделям друга философия за карането. В смисъл такъв че планинското колело за разлика от шосеейните велосипеди е предвидено за черни и горски пътища сред природата, без да се бърза, за да можеш да се насладиш на хубавата гледка, да можеш да си направиш снимки и да можеш да разговаряш с другите и да разтовариш негативната енергия докато караш. А като ти свирят разни комплексари, и ти светят на дълги фарове насреща, минавайки на 1 метър покрай теб с над 100км/ч по родните осеяни с ровове пътища е малко трудно това да се случи. Не ме разбирайте погрешно, който обича да кара по шосе няма да остане разочарован и му го препоръчвам :) Поздрави!

Zdravko

• Administrator
  • Full Member
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #6 -: Декември 07, 2009, 07:22:39 pm »
Яворчо, зависи от времето. По принцип и по график трябва да имаме карания на 19-ти декември и 1-ви януари, но са възмовни промени поради празниците и времето. Ако трябва ще отидем да караме и без да е по график - както се уговорим. Има ли нещо интересно което можеш да донеш и можеш ли да ми донесеш един Buff подобен на твоя за зимни карания. Пиши на лично съобщение.

Киро, разбирам за какво говориш относно карането по черно и споделям мнението ти по въпроса, обаче аз лично не съм се чуствал заплашен и притиснат, особено на това нощно каране. Всеки вид каране си има някаква тръпка и очарование, аз гледам да се насладя на повече неща - нощно, дневно, черно, асфалт, велотуризъм, бревети, екстремно, разпускащо и т.н. Нощното каране за мен (мисля и не само за мен) си има едно специфично очарование, което ми е трудно да опиша, но за да се наслади човек трябва да има нужната екипировка - светлини и т.н.

kirilpp

• Newbie
  • *
    • Профил
« Отговор #7 -: Декември 07, 2009, 07:56:54 pm »
Здравко все пак за теб това е начин на живот, а на мен за сега ми е само хоби, и сигурно затова изказвам подобно мнение. Като оставим това настрана, си мисля че лятото, ако се направи нощно каране на по-далечна дистанция с барбекю и преспиване на палатки, може да се получи още по по-добре  ;)

valenti

• Newbie
  • *
  • Публикации: 6
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #8 -: Декември 07, 2009, 08:31:24 pm »
Здравейте хора! Абе вие само нощно каране ли правите? ;D
През деня няма ли някой навит, естествено при хубаво време?
НЕ СПОРИ С ГЛУПАК,ЩЕ ТЕ СВАЛИ НА НЕГОВОТО НИВО,И ЩЕ ТЕ БИЕ С ОПИТ!

Zdravko

• Administrator
  • Full Member
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #9 -: Декември 07, 2009, 09:15:49 pm »
Киро, то се прави и ще се прави  ;D :)

Вальо, и дневни правим и ще правим, ама аз напоследък все съм зает през почивните дни с други неща, а другите имам чувството че не са достатъчно инициативни за да се организират вместо аз да го направя. Лично аз съм по-сколнен през седмицата, ама тогава повечето работят. Ще има каране скоро, само да е прилично времето.

kirilpp

• Newbie
  • *
    • Профил
« Отговор #10 -: Декември 08, 2009, 02:27:27 am »
яко ;) тогава ще чакаме хубаво време, а с това глобално затопляне сигурно все повече ще ни се отдава такова ;D

valenti

• Newbie
  • *
  • Публикации: 6
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #11 -: Декември 08, 2009, 09:33:31 am »
Здравко,благодаря ти за отговора! А през седмицата, понякога и аз съм свободен за сега......
Така че, ако искаш може да направим едно пробно.......
Почти от една седмица не съм излизал, и крачетата ми вече заслабнаха! ;D ;D ;D
То и времето ,май го дават да се застудява за тази седмица.......
А днес като гледам, май ще излизам да поизхвърля токсините, дето натрупах по НИКУЛДЕН!
 ;D ;D ;D
НЕ СПОРИ С ГЛУПАК,ЩЕ ТЕ СВАЛИ НА НЕГОВОТО НИВО,И ЩЕ ТЕ БИЕ С ОПИТ!

kirilpp

• Newbie
  • *
    • Профил
« Отговор #12 -: Декември 14, 2009, 03:10:35 pm »
чакаме снимките от карането  ::)