Автор Тема: Кой/какво ви вдъхновява?  (Прочетена 8157 пъти)

Rozi

• Rabotna Grupa
  • Newbie
  • *
  • Публикации: 9
    • Профил
    • Ел. поща
Кой/какво ви вдъхновява?
« -: Февруари 24, 2011, 09:27:57 pm »
Ето я и моята тема, в която моля всеки да сподели какво/кой го вдъхновява.  :)    Пишете каквото ви хрумне! Книги, филми, личности, голи каки (и батковци може), сутиации?

krassswr

• Administrator
  • Newbie
  • Публикации: 37
    • ICQ Messenger - 139361056
    • Профил
    • Устрем
    • Ел. поща
Re:Кой/какво ви вдъхновява?
« Отговор #1 -: Февруари 24, 2011, 10:54:18 pm »
:) Филма Матрицата... вдъхнови ме за някой интересни търсения в областта на компютърните мрежи... всъщност имах интереси в тази насока и преди филма, но след него ми стана още по-интересно.  ;)
Филмите Ямакаши 1 и 2 ... са доста надъхващи по отношение на паркура въпреки, че не съм се занимавал конкретно с паркур ... някой лесни елементи от него са доста практични  :P
В момента се вдъхновявам от работата на "работната група"... радвам се, че нещата започват лека полека да се случват.

Rozi

• Rabotna Grupa
  • Newbie
  • *
  • Публикации: 9
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #2 -: Февруари 24, 2011, 11:12:59 pm »
"В момента се вдъхновявам от работата на "работната група"... радвам се, че нещата започват лека полека да се случват."
Това вдъхнови и мен!  :) Факта, че успяхме да сформираме едно устойчиво ядро, може само да ме радва и мотивира!
А сега по темата: Като цяло, вдъхновявам се от малки неща.  Не съм грандоман... Четири неща ме вдъхновяват относно начина ми на живот: Филми за колоездене - катерене - алпинизъм, книги за покоряване на върхове, природата и... приятелите ми. :)
 - По Пътя - Дж. Керуак
 - Into the wild (филм и книга)
 - Докосване до пустотата - Джо Симпсън
 - Колела на покрива
 - Пътуване обратно към живота - Ланс Армстронг
Друг източник на вдъхновение в забързания ден са TED лекциите.  ;)

Sedrie

• Гост
« Отговор #3 -: Февруари 25, 2011, 12:55:07 am »
Любовта, любовтааа :)
Под каквато и да е форма :)

bibendum

• Rabotna Grupa
  • Newbie
  • *
  • Публикации: 22
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #4 -: Февруари 25, 2011, 10:27:46 am »
Аз пък се запалих да реставрирам стари велосипеди . Ето и първите ми екземпляри .

Zdravko

• Administrator
  • Full Member
  • Публикации: 142
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #5 -: Февруари 25, 2011, 07:25:11 pm »
Мен също и определено ме вдъхновява това което се случва с работната група. Вдъхновяват ме градивни и положителни хора, които искат да направят нещо. Вдъхновяват ме природата и красотата, музиката, салсата, жинитьи, масовките, това да бъда първи постигнал нещо и т.н.