Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - brusarski

Страници: [1]
1
Варненската шосейна група и Велоклуб "Устрем" отново отправят предизвикателство към напредналите ентусиасти, които не се плашат от по-дълги дистанции и смятат да участват на 300-километровия Варненски коломаратон през април. Маршрутът за петнадесетото издание на сериала "Шосейно колоездене" ще Ви отведе до Каспичан - Мадара - Марково - Аврен - Пчелник - Сава - Провадия - Ветрино - Аксаково - Варна. Общото разстояние е 271 километра, вертикалното изкачване - 2390 м. Всеки, който се чувства готов да се справи с това предизвикателство, е добре дошъл. Срещата е в СЪБОТА - 31.03.2012 от 06.00 ч. пред пред паркинга на "Мото Пфое" при пътен възел "Летище Варна".
Моля, носете си комплект(кит) инструменти, помпа, резервна гума, светлини за велосипеда, вода, нещо за хапване, за каращите МТБ е силно препоръчително да бъдат със шосейни гуми. Не пренебрегвайте също използването на каска и светлоотразителна жилетка.
Карта на маршрута :
 За допълнителни въпроси и уточнения : Борис - GSM 089 83 84 702 (Vivacom)

2
 Варненската шосейна група и Велоклуб "Устрем" отново отправят предизвикателство към ентусиастите, които не се плашат от по-дълги дистанции. Маршрутът за четиринадесетото издание на сериала "Шосейно колоездене" ще прекоси Източна Стара планина и ще Ви отведе до Несебър, а за да стигнем дотам, ще преминем през Приселци, Старо Оряхово, Рудник, Горица, Бяла, Обзор, Баня и Слънчев бряг. Общото разстояние в двете посоки е точно 200 километра. Всеки, който желае да прекара няколко часа в активно каране сред природата и в приятна компания, както и да провери формата си преди предстоящите коломаратони в Исперих и Варна, е добре дошъл. Срещата е в неделя - 25.03.2012 от 07.45 ч. до 08.00 ч. пред бензиностанция "Лукойл", преди Аспаруховия мост, посока Бургас , потегляне в 08.00 ч.
Моля, носете си комплект(кит) инструменти, помпа, резервна гума, светлини за велосипеда, вода, нещо за хапване, за каращите МТБ е силно препоръчително да бъдат със шосейни гуми. Не пренебрегвайте също използването на каска и светлоотразителна жилетка.
Карта на маршрута :
Всеки, който все още не се чувства готов да преодолее разстояние от 200 километра, е добре дошъл за съвместно каране до Старо Оряхово (66 км.) или до Бяла (104 км.).

3
В събота, 24.03, предстои откриване на активния рандоньорски сезон с бревет Тракийски 200k. Регистрираните за участие до момента (19.03) са 41 ! А най-масовият бревет за всички времена - 2010 г., 55 стартирали, 54 завършили от 8 клуба.
 "Няма по-добър маршрут от този за включване на нови и/или нетренирали през зимата хора. На това сравнително леко трасе са отгледани много нови съмишленици!" (Лазар)
 Подробно за начина на включване - http://audax.descom.com/

4
Българска федерация по туризъм и Колоездачен клуб "Сините камъни"-Сливен, организират
Зимен коломаратон - Бревет "Сакар" :
Сливен-Ямбол-Стефан Караджово-Тополовград-Харманли-Нова Загора-Сливен, 300 км. за 20 ч., 2350 м. денивелация.
Старт - 10.03.2012, събота, 6.00 ч.
На третия старт на рандоньорите за 2012 година, Варна и велоклуб "Устрем" отново заявяват сериозно участие с четирима колоездачи.
Карта на маршрута :

5
Варненската шосейна група и Велоклуб "Устрем" отново Ви канят на традиционния за уикенда шосеен колоездачен пробег. Маршрутът този път е : Варна-м.Харамията-Приселци-Старо Оряхово-Бяла-Обзор и обратно. Общо разстояние в двете посоки - около 122 километра. Всеки, който желае да прекара няколко часа в каране със спортно темпо и в приятна компания, е добре дошъл. Срещата е в събота - 03.03.2012 от 07.45 ч. до 08.00 ч. пред бензиностанция "Лукойл" преди Аспаруховия мост, посока Бургас , потегляне в 08.00 ч.
 Моля, носете си комплект(кит) инструменти, помпа, резервна гума, вода, нещо за хапване, за каращите МТБ е препоръчително да бъдат със шосейни гуми. Препоръчително е използването на КАСКА и светлоотразителна жилетка.
Синоптична прогноза за съботния ден :
Карта на маршрута :
За въпроси и уточнения : Борис - 089 83 84 702

6
В пореден опит да докажат, че зимата не е пречка за активно колоездене и екстремни преживявания, Варненската шосейна група и Велоклуб "Устрем" отправят към Вас ново предизвикателство. Ако се чувствате достатъчно надъхани за едно 280-километрово шосейно каране със спортно темпо, в приятната компания на четирима Варненски и Сливенски шосейни колоездачи, с потегляне от Варна в 5.00 часа сутринта, Вие сте добре дошли. Предизвикателният маршрут ще Ви отведе до Девня, Каспичан, Шумен, Смядово, Дългопол, Старо Оряхово, Дюлино, Старо Оряхово, Приселци, Варна. Срещата е на 25.02.2012 - събота, в 5.30 часа сутринта, пред паркинга на "МотоПфое" при пътен възел "Аерогара Варна".
Карта на маршрута :
Синоптична прогноза за съботния ден :

7
Българска федерация по туризъм и Колоездачен клуб "Сините камъни"-Сливен, организират
Зимен коломаратон - Бревет "Странджа" :
Сливен-Ямбол-Стефан Караджово-Средец-Ямбол-Сливен, 213 км. за 13.30 ч., 1500 м. денивелация.
Старт - 19.02.2012, неделя, 7.00 ч.

8
Първият за годината колоездачен маратон, част от поредицата зимни стартове "Долината на тракийските царе - Сливен" ще се проведе на 14.01.2012 г. в Сливен. Първо участие за годината на клуба в поредицата от бревети за 2012 година. Варна ще бъде представена от 3 шосейни колоездачи.

9
Предлагам всеки, на когото му се иска да разходи шосейката си, стига да позволява времето, да се включи в откриването на сезон 2012 с пробег от 100+ км. утре 08.01.2012, НЕДЕЛЯ в 9,00 часа пред бензиностанция "Лукойл", преди Аспаруховия мост, посока Бургас.

10
Коледната шосейкаджийска експедиция за посрещане на Дядо Коледа премина успешно. Е, не го срещнахме никъде, но си покарахме добре. Карането протече в скромен състав от 2 участници и със скромната дистанция от 91 километра. Малко, но от сърце - за начесване на крастата :)
Ето и малко снимки :

11
Сериалът "Шосейно колоездене" продължава с XI епизод :)
Със съвместните усилия на велоклуб "Устрем"- Варна и велоклубовете в Ямбол, Сливен и Бургас, организираме среща на колоездачи от четирите града в село Дъскотна, общ. Руен, по пътя Провадия-Айтос.
Срещата е с начален час около 12.30 в събота и след приключването и има възможност да се продължи до хижа "Чудните скали" с вечеря и преспиване.

Дата на събитието : Събота, 17.12.2011
Тип: Бревет / Велопоход
Връзка: http://www.facebook.com/events/258489107540309/
Среща:  От 7.15 до 7.30 часа пред Козирката, срещу Катедрален храм "Св.Успение Богородично" ; потегляне в 7.30 часа.
Маршрут: Варна-Здравец-Аврен-Венелин-Пчелник-Гроздьово-Цонево-Сава-Дългопол-Комунари-Аспарухово-Добромир-Билка-Дъскотна.
Дистанция около: 215 км в двете посоки.
Темпо: Около 20-22 км./ч. средна скорост.
Идея/цел: Запознаваме с колоездачи от четири клуба / разходка с преспиване.
Организатори: Велоклуб УСТРЕМ, Борко
За контакти: GSM: 089 83 84 702 ( Vivacom ); Skype: polomski5702 ; Facebook: http://www.facebook.com/brusarski
Допълнителна информация: Моля, носете си : изправен шосеен велосипед или друг тип, желателно със шосейни гуми, комплект(кит) инструменти, помпа, резервна гума, вода, хранителни подкрепления и добро настроение :) . Желателно е използването на каска, както и на светлоотразителна жилетка и светлини за велосипеда, тъй като връщането ще бъде след края на светлата част от деня.
Карта с маршрута :

Страници: [1]